EDAR de Montcada

Ara anirem a l’altra conca que aporta aigua al conglomerat Metropolità. La depuradora d’aigües residuals, inaugurada l’any 2002, està ubicada al municipi de Montcada i Reixac i proporciona servei als municipis de Montcada i Reixac, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Badia del Vallès i Barberà del Vallès.

La seva finalitat primordial es retornar l’aigua tractada als aiguamolls del Besòs, que acaben de depurar-la eliminant els nutrients. Ja que te un gran efecte visual, a més dels tractaments habituals, aquí s’hi injecta un antiespumant, per millorar l’aspecte.

A la web de la AMB trobareu tota la informació del seu funcionament.

Adjunto la relació de les estacions depuradores que gestiona la AMB que espero tenir la oportunitat de visitar.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *