torre d’aigua de la font de Canyelles

Tant voltar per Barcelona i se m’havia oblidat un dels elements arquitectònics que tinc a tocar de casa. Només cal creuar l’Avinguda de la Meridiana i, baixant per la Rambla de Fabra i Puig, a la cantonada amb el carrer del Llenguadoc, se’ns presenta la imponent imatge d’una de les torres de la font de Canyelles. Construïda el 1910 per aprofitar la qualitat i quantitat d’aigua que proporcionava la font de Canyelles per alimentar la Fabra i Coats. Ara només sobreviu aquesta construcció, que ha patit diferents usos en la seva existència.

En podeu llegir més al blog Barcelona singular

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.