parc del Clot

Al costat de la plaça, tenim les escales que menen al parc del Clot. Ubicat en l’espai dels antics tallers de reparació dels trens, trobem aquest espai, dissenyat el 1986 pels arquitectes Daniel Freixes i Melero i Vicente Miranda, que aprofita part de l’antiga estructura, com el mur de tancament i un fragment de la doble arcada dels tallers.

cascada

A partir de les voltes de l’antic mur, s’ha conformat una cascada que vessa les seves aigües a un estany irregular. Actualment s’ha hagut de protegir amb una ret pel mal estat de conservació dels totxos.

brollador

En un espai conformat per voltes de maó trobem l’escultura de bronze de Bryant Hunt “Rites of Spring”, de 1986, sobre un petit estany, que rep l’aigua d’un canaló que prové del brollador adjacent, on hi reposa una pinya, també de bronze.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *