EDAR de Sant Feliu de Llobregat

Aquesta depuradora d’aigües residuals, ubicada al municipi de Sant Feliu de Llobregat, dona servei a l’àrea metropolitana al voltant del riu Llobregat, des de Castellbisbal, fins a Sant Feliu, on recull les aigües residuals d’us domèstic del clavegueram i les industrials assimilables del col·lector. Encara que ha tingut un parell de remodelacions, ja var ser posada en funcionament el 1989.

Com a característica diferencial, podem remarcar la complerta gestió de fangs que realitzen, que permet que fins un 70% del residu es pugui dedicar a compostatge i un 19% a l’agricultura. La mancança que hi trobo es que encara no s’ha pogut posar en marxa el tractament terciari per reciclar l’aigua per us domèstic i actualment només es pot aprofitar per a ús agrícola o per retornar-la al medi.

A la web de AMB podeu trobar tota la informació del seu funcionament.

Adjunto la relació de les estacions depuradores que gestiona la AMB que espero tenir la oportunitat de visitar.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *