casa Bartomeu

Situada al carrer de la Rábida 5 del barri de Pedralbes, la casa actual es fruit de la remodelació que va fer el mecenes cultural Josep Bartomeu i Granell d’aquesta finca de Pedralbes, l’any 1942. La obra va ser encarregada a l’arquitecte Josep Maria Martino Arroyo, mentre que el jardí, que arribava fins al carrer de Panamà, va contar amb l’assessorament dels paisatgistes Mirambell i Rubió i Tudurí.

Actualment és la seu del Centre de Documentació Musical de Catalunya.

brollador

Si teniu oportunitat d’accedir al recinte en alguna trobada musical, no deixeu de fer un tomb pel jardí dels tarongers, farcit d’escultures i un brollador. Jo hi he pogut entrar gracies al cap de setmana del 48h Open house

estany

Al costat de la casa, al pla de l’Om trobareu l’escultura de l’home del peix presidint la piscina quadrangular.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.