font del carrer de l’Escultor Ordóñez

Aquesta l’he vist de reüll baixant pel carrer de la Maladeta, al barri de Porta a Nou Barris. Es troba a la dreta, a la cantonada amb el carrer dedicat a l’escultor Bartolomé Ordóñez, conegut pels seus treballs escultòrics a la catedral de Barcelona.

La font, de capella, presenta l’aixeta dins dos cercles concèntrics amb formes geomètriques i motius florals al frontal. Té la peculiaritat de mostrar l’accés posterior amb unes frontisses vistes al lateral esquerra.

Aquí trobareu la llista de totes les fonts industrials, que he considerat peculiars, instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *