font de la Via Trajana

Avui és com un somni, aquesta és la font número 500 que publico a la web en aquests dotze mesos de treball intens. Per celebrar-ho he guardat l’última de les fonts del model de Canaletes, al Districte de Sant Martí, al barri de la Verneda i la Pau. La trobareu a tocar d’una petita placeta de jocs infantils, a la cruïlla entre la Via Trajana i el carrer de Binèfar. Es tracta d’una font de quatre aixetes, amb abeurador pels gossos i els quatre fanals corresponents. Guarnida amb els colors brillants de l’escut de la ciutat i també la sanefa del mig.

Aquí trobareu la llista de totes les fonts d’aquest model instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.