estany Narcís Monturiol

A l’altra banda dels Jardins del Rec sortirem al carrer de Sant Adrià i, només haurem de creuar el pont per sobre de les vies i arribarem al Parc de la Maquinista. Dissenyat pels arquitectes Juan Fernando de Mendoza i José Ignacio Galán, va se inaugurat l’any 2000, aquí trobarem un estany dedicat a Narcís Monturiol. Es tracta d’una gran bassa en forma de vela i a l’extrem està acabat en un edifici de ferro en forma de vaixell, seu del museu Macosa MTM. Al mig hi han col·locat una roda de transmissió d’una màquina de vapor utilitzada en l’emplaçament de la fàbrica a la Barceloneta.

Si en voleu saber més, podeu llegir el blog fonts naturals, aigua, muntanya i més.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.