jardins Casa Bloc

Tornem cap al Passeig de Torras i Bages i el seguirem en direcció Besòs, ben aviat, passada l’estació de Metro de Sant Andreu, a ma esquerra trobarem un edifici emblemàtic del barri, la Casa Bloc. Es tracta d’un conjunt d’edificis socials promoguts per la Generalitat de Catalunya, durant la Segona República, i dissenyat pels arquitectes Josep Lluis Sert i López, Josep Torres Clavé i Joan Baptista Subirana i Subirana, integrants del GATCPAC. A l’interior de l’illa conformada per un dels blocs, trobarem els jardins amb les dues basses, a la part superior una de petita i a la part inferior una de més gran amb una cascada.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.