brolladors dels Jardins del Rec

Abans d’anar al carrer de Torres i Bages per acabar amb les fonts d’aquesta banda de Sant Andreu, travessarem el carrer del Segre i baixarem pel carrer del Cinca fins a la Plaça de l’Estació, aquí es troba l’estació de Sant Andreu Comtal. A la cantonada, a ma dreta hi ha l’entrada dels Jardins del Rec, en referència del Rec Comtal, que passava per aquest indret a Sant Andreu. Podeu llegir-ne mes a la web bereshit BCN. El que trobarem al començament és una bassa elevada, a semblança d’uns rentadors, però amb una mena de brolladors submarins, que no acaben de trencar la superfície de l’aigua.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.