Pla de les mares de la Plaza de Mayo

Pujant pel carrer del Doctor Pi i Molist fins arribar a la cruïlla del Passeig de Verdum i del Passeig d’Urrutia, trobarem una humil placeta, just després d’una gasolinera. No està enjardinada, encara que uns tarongers ens acullen amb la seva ombra, també ens proveeix d’uns bancs per descansar de la pujada. El que a nosaltres ens interessa és aquesta font de ferro colat, de quatre aixetes, guarnida amb molts detalls daurats i una columna amb motius florals. No en tinc constància de l’autoria, però és un model únic.

Ara bé, a la plaça de l’església de Sant Nicolau de Malgrat de Mar, n’hi ha una del mateix model, encara que sense pintura de guarniment i només dos aixetes, però aquesta amb dos fanals.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.