parc de l’Oreneta

Seguint per les escales de la Baixada del Monestir, després de visitar l’església, recomano sortir per la porta de la Ronda de Dalt. Travesseu la Ronda, seguiu el carrer de Gaspar Cassadó i, tot d’una, trobareu una de les portes del parc de l’Oreneta. Aquest és un parc recuperat per l’Ajuntament de Barcelona l’any 1978.

Donat que va estar abandonat molt de temps, només queden restes de les antigues fonts d’obra. Totes les fonts que hi podeu trobar son de sèrie, i la única singular del model Badalona, que es trobava a la primera entrada que veureu, ja fa temps que està retirada per restauració.

font ornamental

En un pla a tocar del camí interior, trobareu aquesta antiga font ornamental, ara sense aixeta, que s’encara a un petit mirador amb una taula de pedra.

font de maons

En una petita terrassa, per sobre del Castell, trobarem aquesta antiga font, també sense aixeta, que va ser protegida en algun moment per una paret de maons.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *