jardins de Can Sentmenat

Tornem a sortir a la Ronda de Dalt i, seguint la vorera muntanya en direcció Besòs, tot seguit entrarem a l’esquerra als jardins de Can Sentmenat, ara propietat de l’Ajuntament de Barcelona, que va cedir el Palau a l’escola Eina de Disseny i Art fins al 2030. Els jardins són d’accés públic, amb zones de jocs infantil, i a més hi ha un local per prendre un refrigeri a la fresca.

brollador

A sota del Palau, al mig d’un ordenat jardí francès, trobem una gran bassa circular amb un brollador al mig.

mina d’aigua

A la part alta dels jardins, encara queden les restes de la mina que proporcionava aigua a la propietat i generava amb abundància una antiga cascada, ara invadida per la vegetació, igual que el petit brollador del costat del Palau.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.