jardí de la casa Ignacio de Puig

Ja que som a la cantonada de la Rambla amb al carrer de la Boqueria, entrarem al carrer i tenim dues opcions, la primera es agafar el primer carrer a la dreta, el carrer de n’Aroles i a la mitat del carrer, davant de la porta posterior del cafè de la Òpera, si tenim sort, veurem l’ascensor que ens durà al Jardí de la casa Ignacio de Puig. La segona opció és entrar-hi pel mateix carrer Boqueria, a través del vestíbul de l’hotel Petit Palace Boqueria Garden, ubicat al número 10 del carrer i accedirem al jardí del primer pis per les escales del fons.

El jardí és un exemple peculiar de propietat particular amb ús public. Va ser creat el 1861 i en l’actualitat s’hi pot accedir lliurement de 10,00 a 19,00. Al seu interior hi trobarem un petit brollador que ens aporta la fresca necessària per l’estiu de la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.