font del Pla de la Boqueria

Partint del carrer de la Portaferrissa, entrarem des de la cantonada de la Rambla i girarem a la dreta al segon carrer, el carrer de Petritxol. Aquest es un acollidor racó de la Barcelona gòtica, que encara manté el seu encant, al final arribarem a la Plaça del Pi on ens rebrà l’imponent façana de l’església de Santa Maria. Recomano la visita de la torre, on tenim una bona vista de l’entorn i des d’on hi vaig descobrir un bonic espai verd del que us parlaré demà. Agafarem el carrer del Cardenal Cassanyes i al arribar al pla de la Boqueria trobarem, dins de la fornícula, aquesta font d’obra de dos aixetes, neoclàssica, de 1830.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *