pou de l’església de Santa Anna

Des de Plaça Catalunya es molt senzill arribar al carrer de Santa Anna, tant si baixes per Rambles com pel Portal de l’Àngel, es el primer carrer que et trobes, en el primer cas a la dreta i en el segon a l’esquerra.

Gairebé a mig carrer, al cantó muntanya, es troba una reixa de ferro que deixa pas cap a una tranquil·la placeta que mena a la parròquia de Santa Anna.

Aquestes dates estan molt atrafegats, ja que recullen roba i altres productes de subsistència per immigrants, sense sostre i altres necessitats.

El bonic claustre es ple de gent classificant roba i fent paquets, s’hi accedeix des de la porta reixada a banda esquerra de la façana principal de l’església, ja que la entrada per la mateixa església la fan servir com a magatzem per guardar els matalassos de la gent que ha de dormir al temple aquests dies de fred.

El brollador es troba al mig del claustre, una mica desplaçat cap a la part muntanya, es tracta d’un pou, que també l’adornen, alguns anys, el dia de Corpus per fer l’ou com balla.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *