font del Portal de l’Àngel

Ara que som a la Plaça de Catalunya, davant del Banc d’Espanya, creuarem pel pas de vianants i baixarem per l’avinguda del Portal de l’Àngel, anirem per la part dreta i just abans de la cantonada del carrer de Santa Anna trobarem, amagada per una quiosc de venda de cupons de la ONCE, una font del model de Canaletes.

Aquesta te la peculiaritat de no tenir fanals, encara que si te abeurador pels gossos, te pintat l’escut de la ciutat a sobre de cada una de les seves quatre aixetes i te decorat en daurat varies sanefes de la columna i de les aixetes, així com la pinya superior.

Aquí trobareu la llista de totes les fonts d’aquest model instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

One thought on “font del Portal de l’Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.