aqüeducte Turull

Avui haureu de buscar-ho al mapa. Al nucli vell de Vallcarca, trobarem aquest vestigi de l’aqüeducte Turull, exactament a la cantonada del passatge Turull amb el passeig del mateix nom. Es tracta de les restes de l’aqüeducte que transportava les aigües de la mina de mas Falcó cap a la Vila de Gràcia, la font de la Travessera se’n abastia. Per copsar-ne la magnitud he demanat permís a l’Aula Ambiental Bosc Turull, equipament obert al públic, per accedir a la única arcada que queda dempeus.

Aprofitant la visita, molt recomanable, a l’Aula Ambiental, he penjat aquest estanyol que acaben d’afegir-hi per millorar la diversitat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *