el dipòsit del Rei Martí

Encara que, amb la restauració i conversió en sala polivalent, sembli un lloc modern, el 1361 ja es fa esment en aquest lloc d’una mina d’aigua cedida a Bartomeu de Climent i al segle XVI la existència d’una gran cisterna. El trobareu al carrer de Bellesguard a l’alçada del número 14, l’entrada és amagada per una façana de ciment. Les normes anti COVID m’hi han vedat l’accés, les fotos les he fetes des de l’exterior, en espera de temps millors.

Teniu una bona explicació de la remodelació al blog de cafur.

Fóra un pecat que marxéssiu de la zona sense visitar la torre Bellesguard

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *