font de la masia de les Carasses

Aquest fa molt de temps que volia penjar-la i ara que veig que no podré accedir-hi, per la problemàtica actual, l’he fet des de fora. El nom de la finca l’hi ve de les dues cares que tenia a la façana, d’un home que reia i d’una dona que plorava. L’any 1930 els amics d’Ignasi Iglésias van recollir diners per fer-li una font, encara que al final els van fer servir per compar aquesta finca i dedicar-la a l’ensenyament, fins ara, que es la seu de l’Escola Ignasi Iglésias. Si en voleu saber més, llegiu l’entrada de agora. A tocar de l’entrada pel passeig de Torras i Bages, a ma esquerra trobem les restes d’un jardí romàntic amb aquesta recarregada font.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.