font del carrer de Sant Adrià

Avui farem un salt i penjaré una font que porta molts dies guardada a l’arxiu. Es tracta d’una font del model de Canaletes, sense fanals, instal·lada al carrer de Sant Adrià, a tocar del nou mercat del Bon Pastor. Per arribar-hi podeu agafar les noves línies L9N i L10N i baixar a la parada de Bon Pastor, la teniu al davant mateix.

Per cert, l’AAVV de Bon Pastor reclama la font original, amb els quatre braços, ja que durant la restauració han desaparegut els fanals o els hi han canviat la font. Podeu seguir-ho a fem la memòria del Bon Pastor

Aquí trobareu la llista de totes les fonts d’aquest model instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.