torre de les aigües del Besòs

Tornem cap al Litoral, a l’encreuament entre el carrer de la Selva de Mar i el passeig del Taulat. Majestuosa en mig de la plaça de Ramon Calsina, la torre ens recorda el passat industrial de la zona, en aquest cas de l’empresa Can Girona. Encara hi queda exposat un dels últims Bogies fabricats a MACOSA. Dissenyada per Pere Falqués, l’any 1882 proporcionava 600 m cúbics amb el primer dipòsit dels dos dissenyats i així es va quedar.

Els dissabtes podeu pujar-hi gracies a l’esforç dels voluntaris del Poble Nou. El cap de setmana del 23 d’Octubre és gratuït, dins de l’oferta del 48h Open House

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *