torre d’aigua de l’antiga Riera d’Horta

Seguim pel carrer de Cartellà i arribem a l’espai delimitat pels carrers dedicats als matemàtics grecs Pitàgores i Euclides. En aquest quadrat s’ha conservat una torre d’aigua, pertanyent a l’antiga fàbrica de midó de Joan Oliver, que estava a tocar de l’antiga Riera d’Horta. Ara pintada de blanc, es tracta d’una columna rodona, coronada i amb dos petites finestres. Segons la informació proporcionada pel blog Rutes Històriques per Horta-Guinardó encara és alimentada per la Mina de can Travi.

Si en voleu saber més de la Riera d’Horta, llegiu aquesta entrada del blog Memòria dels barris

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.