Parc Joan Miró

Ara seguim pel carrer d’Aragó fins arribar al carrer Tarragona. Aquí es troba un parc sorgit de l’espai recuperat de l’antic escorxador, dissenyat pels arquitectes Antoni Solanas, Màrius Quintana, Beth Galí i Andreu Arriola.

Dona i ocell

El parc és dedicat a Joan Miró i en correspondència s’hi alça una de les seves escultures més emblemàtiques de Barcelona, la dona i ocell. Una fantàstica obra, inaugurada el 1983, recoberta de ceràmica, en trencadís, i reposant en un estany rectangular.

Escolars

A la façana amb el carrer de Vilamarí a sobre d’un estany, ara sense aigua, trobem l’escultura escolars, obra dels arquitectes del parc de Joan Miró, que emmarca l’entrada de la biblioteca dedicada al artista.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.