font del Bacallà

Seguirem l’avinguda de la Catedral cap a la Via Laietana i travessant per la plaça d’Antoni Maura i l’avinguda de Francesc Cambó veurem el renovat mercat de Santa Caterina. A mes de gaudir de la cuina dels seus restaurants, hem de voltar-lo i anar al seu darrera, al carrer de Colomines, on trobarem aquesta original font. Aprofitant la remodelació del 2006 es va instal·lar aquesta font de tres aixetes, obra d’Enric Miralles i Benedetta Tabliabue, amb les piques de dessalar bacallà de l’antic mercat. Es bastant difícil accedir-hi ja que està sempre voltada de motos.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *