pica del carrer de la Palla

Al barri Gòtic podem trobar-hi molts elements singulars relacionats amb l’aigua, com ara una pica a la paret d’una casa particular. Partint de la Plaça de Sant Felip Neri, tornarem a seguir pel carrer de Sant Sever, a ma dreta, fins la baixada de Santa Eulàlia, per trobar el carrer de Banys Nous, farcit ara de noves botigues pretesament antigues, però que han ressaltat l’encant dels edificis que les aixopluguen. Seguirem Banys Nous cap a la dreta en direcciò a la Catedral, però ens quedarem a la cantonada del carrer de la Palla, exactament al numero 11, on hi havia una petita botiga de ànecs de goma. És en aquesta botiga, just a l’entrada de l’edifici de 1911, on trobarem aquest element arquitectònic. Una pica feta amb rajoles de ceràmica i una tassa de marbre, l’aixeta és purament decorativa, ja que no hi raja aigua.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *