font del Mont

Abans de sortir del nucli de Vallvidrera, ens han adreçat a aquesta font de paret. Es troba a la cruïlla entre el carrer de la font del Mont, el carrer del torrent de la font del Mont i la carretera de les Aigües. Remodelada l’any 1997, proporciona un agradable raconet per reposar. Per arribar-hi des del carrer de les Alberes cal baixar els 438 graons que porten fins al torrent de la font del Mont.

Amb aquesta font acabo el meu recorregut per la serra de Collserola, ja que considero molt més complerta del que pugui fer jo la tasca divulgativa de la web fonts de Collserola, a qui vull felicitar molt sincerament pel seu acurat treball.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *