font del claustre del monestir de Santa Maria de Valldonzella

Avui, dia de Tots el Sants, penjaré una font que he fotografiat ara fa uns instants. Per trobar-la, heu de seguir el Passeig de Sant Gervasi i enfilar-vos pel primer carrer, el carrer del Cister, fins al cap damunt. Just davant del complex CosmoCaixa, us sorprendrà aquest edifici modernista de l’arquitecte Bernadí Martorell inaugurat l’any 1913, l’església fou consagrada el 1922. Gracies a l’amabilitat de la mare Priora, se m’ha permès l’accés al bonic claustre i prendre les imatges que us ofereixo. La figura del Sagrat Cor de Jesús, que corona la font, porta una inscripció de 1940.

Si en voleu saber més, accediu a la web de la comunitat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.