font al Mirador del Migdia

A sobre del Jardí Botànic, seguint el carrer del Migdia, trobarem un aparcament al carrer del Molí. Si el seguim, ens trobarem amb la sorpresa d’un dels miradors més amagats de la ciutat. Es tracta del mirador del Migdia, amb vistes a la Zona Franca i a la part més industrial del Port. Com no hi pot mancar, a la zona de pícnic, trobem una petita font de paret d’una sola aixeta.

Una mica més amunt, a la caseta, que ofereix servei de restaurant, alguns vespres i els caps de setmana, trobem aquesta cisterna tancada amb un cadenat. Si seguiu el camí, trobareu les primeres defenses del castell ben aviat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *