font de la Mina

A la barriada de la font de la Guatlla, davant del Poble Espanyol, al final del carrer de la Font Florida, a ma esquerra, es troba encara una edificació que alberga una font de la Mina de Montjuïc. Com totes les fonts d’aquesta part de la muntanya, va haver de ser tancada per portar aigües contaminades dels abocaments de la muntanya.

Per seguir les fonts de la muntanya de Montjuïc, podeu llegir el blog de Bereshit.

En record de la font de la Guatlla, que ha donat nom al barri, es va erigir un monument, als jardins de la cruïlla del carrer de Chopin amb el de la Guatlla, amb la suposada boca que l’hi feia de sortidor.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *