brolladors del passeig de Jean Forestier

També anomenat passeig de les Cascades, el trobarem seguint l’Avinguda dels Muntanyans, que ens porta darrera del Poble Espanyol i cap a la Cascada principal de les fonts de Montjuïc, travessant-la per davant.

Seguint de dalt cap a baix, trobarem dos varietats de brolladors voltats de ceràmica pintada. La primera varietat té una sola tassa circular sobre un grup de faunes, dividida en dos trams, separats per una esplanada amb un gran brollador circular, el primer amb una tassa a cada banda i l’altre amb cinc tasses per banda.

L’altra varietat de brolladors, consta de dues tasses, amb quatre mascarons en forma de peix, en aquest cas son dos grups, un de un sol brollador a cada banda i l’altre amb dos brolladors per banda, separats per un brollador de dues tasses al replà del mig.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.