font Wallace al carrer del General Batet

Entrem per l’Avinguda de Manuel Azaña i a la dreta comença el carrer dedicat al General Batet. A ma esquerra s’alça l’edifici dels serveis tècnics d’Aigües de Barcelona, baixant la rampa, veureu un tancat de vidre i el darrere es troba aquesta font original del model regalat per Sir Wallace a Barcelona. Antigament havia estat exposada als jardins de la companyia, ubicats al passeig de Sant Joan cantonada amb el carrer de la Diputació, ara seu del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Aquí trobareu la llista de totes les fonts d’aquest model instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.