parc del Poblenou

Seguint per sobre de la ronda del Litoral, trobem un altre parc allargat, paral·lel a la platja, es tracta del parc del Poblenou. Dissenyat també l’any 1992, aquest és un projecte de Manuel Ruisánchez i Xavier Vendrell.

llac

A ma esquerra, el primer de tot, ens hauria de rebre un gran llac trapezoidal, amb un brollador central i una bonica platja lateral que permetria baixar als nens per jugar-hi. Per desgràcia ja fa molt de temps que està eixut i ara és un espai erm que mostra el ciment buit i esquarterant-se.

fonts d’obra

En mig del bosquet, majoritàriament de pins, trobem unes quantes fonts per beure, podem destacar-ne dues de paret, encastades entre dos blocs de formigó.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.