hotel Arts

Avui m’agradaria cridar-vos l’atenció sobre un espai privat, però que està a l’abast de tot-hom. Es tracta del lobby interior de l’hotel Arts, a tocar del port Olímpic. Dissenyat per l’arquitecte Bruce Graham de Skidmore Owings Merrill Architects (SOM Architects) va ser l’ultim edifici a ser inaugurat dels construïts gracies als jocs Olímpics de Barcelona. Es tracta d’un jardí vertical, just davant de la recepció, format per testos i regat amb abundància per unes cascades.

Un altre espai característic el trobem a dins de l’hotel, al primer soterrani, es tracta d’un espai polivalent per espectacles que realça un llac interior.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.