parc de Carles I

Baixant pel carrer de la Marina ens trobarem, abans de l’Avinguda del Litoral, amb un parc a cada costat del carrer. El parc, que segueix el carrer de Moscou, va ser creat amb motiu de la remodelació de la façana del Litoral l’any 1992, amb un disseny de Pep Zazurca i Juli Laviña.

font de paret i primer canal

La banda esquerra comença amb una font de paret, a tocar d’un canal en forma de mitja lluna, dominat per un brollador i creuat per un pont de fusta.

segon canal

Travessant el carrer de la Marina i l’Avinguda Icària, trobem el segon canal, també en forma de mitja lluna, amb dos ponts de fusta que el creuen per cada un dels seus extrems i un brollador al final.

tercer canal

Per trobar el tercer canal, ens hem d’enfilar a un turonet que es troba creuant el carrer de Ramon Trias Fargas. El canal està dividit en dos, el rectangular es nodreix d’un brollador lateral i tres brolladors submergits i està creuat per un pont de fusta, el més llarg, lleugerament corbat, acaba en una cascada que cau en el nivell inferior.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *