brolladors del jardí de les Heures

Ara farem una mica de trampa, si anem a peu, podem agafar el carrer d’Hipàtia d’Alexandria, però si anem en vehicle, ens ho trobarem tallat a mig camí, per tant es aconsellable anar-hi pel carrer de l’Harmonia fins al final, i al trobar la plaça de l’Agulla d’Estendre, veurem l’entrada inferior del jardí. Dissenyats per Adrià Piera, conformen quatre estanys arrodonits, de forma irregular, amb brollador, col·locats a dos nivells, un a l’inferior i els altres tres a un nivell superior. El palau, d’estil classicista francès, construït per Augusto Font Carrera, va ser finalitzat el 1.898.

Al sortir del jardí, ens atansarem a la plaça de l’Agulla d’Estendre, a gaudir de l’escultura de 1978, obra de Jordi Querol, en record de la seguretat que l’hi va proporcionar, a la seva infància, dur a la butxaca aquest humil estri. En un principi la base era una font, ara desapareguda.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *