torre d’aigua del passatge de l’Esperança

Per seguir predicant amb l’exemple, encara que moltes fotografies segueixen sent anteriors al confinament, aniré penjant articles al voltant del barri, ara, abans d’endinsar-nos al barri d’Horta, començaré amb una torre d’aigua a tocar de la plaça de Virrei Amat, concretament a la plaça de Can Sitjar. Per proporcionar aigua a les cases dels Cotoners, al pati de la casa que fa cantonada amb el carrer de Desfar, trobem aquesta torre. Cilíndrica, d’obra, i sense cap guarniment, però amb una gran capacitat.

Per conèixer una mica més la història del passatge, podeu llegir el blog Relligant Nou Barris

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.