la Model

Avui agafarem el metro, perquè hem d’anar una mica mes lluny. Concretament la línia I, i baixarem a la parada de Baró de Viver, ens endinsarem pel barri, travessant el Passeig de Santa Coloma, agafarem el carrer de Tiana i el seguirem pel carrer de Caracas fins arribar a una de les places dures tant típiques de la nostra Ciutat, aquí, justs davant del Centre Cívic de Baró de Viver, ens espera la nostra font.

En aquest cas es tracta de dos espais bessons rectangulars, farcits de brolladors i amb una coreografia de llums i aigua, de vuit a nou del vespre a l’estiu, i de sis a set els vespres d’hivern.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.