font de la Harry Walker

Ara agafarem un carrer que ens durà a l’Avinguda de Valldaura, que es el carrer de Baltasar Gracián i, just abans de tornar a trobar el carrer del Vinyar, ens desviarem en diagonal cap a la dreta per entrar a la Plaça dedicada als treballadors i treballadores de l’antiga fàbrica Harry Walker. Res a veure amb el fabricant de destil·lats, es referix a una fàbrica d’accessoris d’automòbil que es va instal·lar a la zona l’any 1957 i famosa per les lluites reivindicatives dels anys 70. Aquí ens cridarà l’atenció una font espectacular, obra de Màrius Quintana, inaugurada el 1999.

Si en voleu saber més, podeu llegir el blog Tesoros en Barcelona

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.