fonts de la Via Favència

Ara arribem fins a la Via Favència, girem a la dreta i la seguim, per la vorera dreta, fins passar el carrer de Pablo Iglesias, aquí, just a l’altra banda del CAP Chafarinas, trobarem una font de ferro colat del model Badalona, dissenyada per Francesc Rogent. En aquest cas es tracta d’una font de quatre aixetes, amb l’escut de la Ciutat ben pintat.

Just al costat, només caminat unes passes, abans d’arribar al carrer de Palamòs, trobem l’altra font del mateix model Badalona, també amb quatre aixetes i igualament guarnida amb l’escut de la Ciutat de Barcelona.

Aquí trobareu la llista de totes les fonts d’aquest model instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.