font del Parc de Cervantes

Molt aprop d’on estem, al cap damunt de l’avinguda Diagonal, ben comunicat pel transport públic, trobem un dels parcs més deliciosos de Barcelona a la Primavera. Es tracta del parc de Cervantes. Si teniu oportunitat d’anar-hi un dia sencer no us en penedireu. Dissenyat el 1965 per Lluís Riudor i Carol, es un indret florit d’Abril fins gairebé a Novembre, però recomano visitar-lo durant el concurs de roses noves que l’any passat es va celebrar entre el 10 i 12 de Maig. Encara que dins del parc no trobareu cap font singular, a la sortida superior que dona a l’avinguda d’Esplugues, ja fora del parc, trobareu una font de Canaletes.

Aquesta no té els quatre fanals i tampoc està guarnida de groc en els seus elements decoratius, però sí té l’abeurador pels gossos.

Aquí trobareu la llista de totes les fonts d’aquest model instal·lades a la ciutat.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.