fonts artístiques de la Diagonal

Aquest és un conjunt de tres fonts d’obra repartides per l’avinguda de la Diagonal, a la part central de la vorera muntanya. Estan situades a intervals regulars davant de l’edifici Alta Diagonal, del Banc Mediolanum i de la facultat d’Econòmiques, que representen els números 640, 670 i 690.

Ja que passegeu per aquesta Avinguda, no us heu de perdre a la plaça de Maria Cristina, aquest rellotge de sol analemàtic, on sou vosaltres amb l’ombra els que indiqueu l’hora. Va ser dissenyat per Eduard Farré i executat el 1997 per Quim Diez.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *