jardins de Salvador Espriu

Ja que estem a la Diagonal, just a la Cruïlla amb el Passeig de Gràcia, podem creuar l’avinguda i reposar uns instants als Jardinets de Gràcia, nom popular dels Jardins de Salvador Espriu. Dissenyats el 1929 per Nicolau Maria Rubió i Tuduri. Aquí ens amanyagarà, enmig del trànsit constant, els sons d’un brollador circular. Davant mateix s’ha col·locat l’escultura l’Empordà, nova oda a Barcelona d’Ernest Maragall i Nobel, obra de 1961 i dedicada a Joan Maragall, pare de l’escultor.

No deixeu d’entrar a la Casa Fuster, fantàstica obra de Lluís Domènec i Montaner i gaudiu de les seves vistes de Barcelona des de la terrassa.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.