monument al Doctor Robert

Seguirem pujant pel remodelat Passeig de Sant Joan, fins arribar a la Plaça de Tetuan, allí ens endinsarem a l’espai delimitat pels vehicles circulant per la rotonda, en un espai protegit que fins i tot proporciona un lloc de jocs pels nens. El que primer ens crida l’atenció és el magnific monument dedicat al Doctor. Es tracta d’un conjunt escultòric de Josep Llimona, que primer va ser inaugurat el 1910 a la Plaça de la Universitat, retirat el 1940, va trobar el seu lloc definitiu el 1985. A més del monument pròpiament dit, la part inferior consta de set aixetes i dos abeuradors per gossos.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.