nova font trobada

Voltant pel parc de la Primavera, a sobre del Poble Sec, segueixo el camí de la font trobada. No puc més i pregunto alguns veïns, cap d’ells me’n pot fer cinc cèntims. No em dono per vençut i amb l’ajut del mòbil trobo la informació al meu blog favorit Barcelofília, on esbrino que se n’ha fet de la font.

No em desanimo i cerco els horts de la font trobada a sota de les piscines municipals, on una experiència d’autogestió duta a terme pels veïns ha reconvertit la zona en hort urbà.

La vella font va desaparèixer sota les obres olímpiques, però l’esforç veïnal l’ha fet renéixer en la nova font trobada.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *