font de Santa Elena

A partir de la Plaça del Pedró, entrarem una mica pel carrer de l’Hospital, i girant pel carrer de la Cera seguirem pel carrer Riereta. Al carrer Riereta encara hi resisteix el cafè teatre Llantiol, on hem passat molt bones estones.

Seguint pel carrer Riereta fins al final, a mà dreta, trobarem el carrer Santa Elena. Just al pati de l’escola bressol Mont Tàber, hi ha aquesta font d’obra de dos aixetes. La font només es pot visitar a les hores en que l’espai és obert al públic.

Si entreu al blog Històries de Barcelona, veureu comentaris que ubiquen aquesta font, antigament, al carrer de la Cadena.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *