font de Sant Pau

Per les festes de Nadal, el més tradicional és anar a la fira de Santa Llúcia al pla de la Catedral o a la plaça de la Sagrada Família. A la plaça de la Sagrada Família cal anar-hi al tard, per gaudir de la vista del temple il·luminat. Al mateix lloc tenim un altre monument que cal veure il·luminat aquestes dates, és l’hospital de Sant Pau. Cada vint minuts projecten a la façana un espectacle de llums meravellós. Això ens porta a la font del dia. Es tracta d’un disseny de Màrius Quintana, que el 1985 va aprofitar la remodelació de l’Avinguda Gaudí per posar-hi una font que emmarca l’edifici de l’hospital.

jmes

Encara que nascut a Ponts, em sento barceloní d'adopció i una de les meves aficions es voltar pels raconets de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.